Handige Qarebase melding app voor dagelijks gebruikt

Snel en makkelijk een melding maken zonder drempel via de Qarebase meldingen App. Automatische koppeling en signalering voor tijdige afhandelingen.

Vaak kan invoeren van fouten, incidenten, klachten etcetera tijd in beslag nemen. Vaak moet je ervoor gaan zitten. Tegelijkertijd wil je focus op jouw werkzaamheden houden. Op zo’n moment kan de drempel hoog zijn om deze melding in te voeren.

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een handige Meldingsapp ontwikkeld die je via jou telefoon of tablet kunt gebruiken. Zo kan je een melding snel én eenvoudig invoeren.

Hoe werkt de Qarebase Melding App?
Je kiest uw meldingstype, noteert waar de melding over gaat en voegt eventueel een foto toe. Wanneer je op een later moment tijd en gelegenheid heeft, kunt je in de meldingenmodule van Qarebase de melding volledig afwerken.

TOP