Traject op maat

Onze kennis van normen en kwaliteitssystemen zie je terug in Qarebase. Dat is een absolute meerwaarde! Daarbij hebben we een aantal aanvullende diensten om er voor te zorgen dat je jouw software zo makkelijk en goed mogelijk gaat gebruiken. Onze adviseurs zijn niet alleen deskundig, actief en enthousiast maar denken ook met je mee en houden jouw wensen in het oog. Voor specifieke begeleiding kunnen we samen in gesprek gaan.

Ondersteuning voor adviesbureaus

Wil je Qarebase gaan gebruiken om het werk bij al je klanten makkelijker te maken? Wij helpen je om Qarebase toe te passen op jouw portefeuille. Jouw adviseurs kunnen met onze hulpmiddelen snel aan de slag. Qarebase past naadloos in nieuwe bedrijfsstrategieën die hybride en remote samenwerken mogelijk maken.

Word consultancy partner

Om onze klanten in alle regio's op de snelste manier van dienst te kunnen zijn, werken wij graag samen! Help ons klanten te ondersteunen op het gebruik van de applicatie. Zo bouw je aan een groep waarbinnen jij het centrale punt wordt op het gebied van ondersteuning op kwaliteitsmanagement.

TOP