Voor organisaties van elke grootte

Laagdrempelig en volledig

Qarebase is geschikt voor elke type organisatie in elke branche die te maken heeft met verschillende kwaliteitscontroles en inspecties zoals op het gebied van fysieke of sociale veiligheid. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is speciaal ontwikkeld voor iedereen die wil werken aan kwaliteit, risicobewustzijn en verbeteren van de organisatie.

Qarebase is ook op tablet of telefoon bruikbaar; laagdrempelig en handig!

De software is makkelijk te beheren en kunnen we grotendeels zelf doen. We hoeven geen IT-er in te schakelen.

Compacte teams

Eenvoudig op orde

Wil je zo goed mogelijk voldoen aan de gestelde normen, en toch zo snel mogelijk vooruitgaan met waarin jij goed bent. of je team nou bestaat uit je hele bedrijf of teams onderling binnen organisaties met Qarebase houd je jouw kwaliteitsmanagment eenvoudig up-to-date op professioneel niveau. Wij hebben Qarebase zo laagdrempelig mogelijk gemaakt zodat je zelfstandig het niveau haalt wat aan iedereen gesteld wordt.

Het hele MKB

Makkelijk beheer voor de hele organisatie

Om eenvoudig je certificeringen te behalen en constant te werken aan kwaliteitsverbetering kun je met Qarebase werken zoals je zelf wilt. Het is voor iedere medewerker makkelijk om de inrichting van jullie systeem te onderhouden maar ook voor iedere medewerker meldingen en acties door te geven. En dat het aansluit op hoe de advies bureaus en de auditors in de markt werken.

Korte lijnen, persoonlijke aandacht en kennis van zaken; Dat kenmerkt Qarebase.

Met Qarebase hebben we meer functionaliteiten in huis om onze kwaliteit te managen dan voorheen

Bij Qarebase kan ik erop vertrouwen dat deskundig advies gewaarborgd is. Er werken Lead-Auditoren.

Dankzij Qarebase kunnen we de PDCA-cyclus goed volgen en het kwaliteitsniveau optimaal houden

De grootste organisaties

Sturing voor alle afdelingen en locaties

We bieden de vrijheid om voor organisaties van iedere grootte hun bedrijfsstructuur in te richten zoals deze ook is. Gebruik divisies, locaties en afdelingen zodat alle stakeholders het afzonderlijke bij kunnen houden en van bovenaf het overzicht blijft van belangrijke indicatoren en vooruitgang.

Zicht op uw bedrijfsvoering

Werken aan kwaliteit loont, doordat medewerkers werken aan het kwaliteitssysteem motiveren de dashboards en de rapportages om altijd eenvoudig voortgang te zien.

TOP