Support

Waarmee kunnen we je helpen?

Ben je klant en heb je vragen over het gebruik van Qarebase, dan verwijzen we je door naar de handige Quick guides en handleidingen in jouw eigen applicatie. Ben je nog geen klant en heb je algemene vragen? Kijk gerust tussen onze veelgestelde vragen op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Je probeert Qarebase een maand lang gratis. We bieden je alle functionaliteiten zodat jullie als organisatie zelf kunnen testen en uitproberen of het wat voor jullie is.

Wanneer de gratis proef periode afgelopen is, zul je een melding krijgen. Je kunt geen gebruikt meer kunnen maken van de software. Je kunt een licentie afsluiten.

Naast terugkerende licentie kosten zijn er altijd eenmalige kosten voor het opstarten en inrichten van Qarebase. De kosten kun je vinden op de pagina tarieven

Een licentie periode bedraagt minimaal een jaar. Meerjarige contracten zijn ook mogelijk.

Via de website of je kunt contact met ons opnemen.

Afhankelijk van de aanwezigheid van een kwaliteitssysteem kan Qarebase binnen enkele weken tot maanden geïmplementeerd zijn.

Alle data word gehost in Microsoft Azure. De Microsoft servers staan binnen de Europese Unie.

Zeker, er worden dagelijks back-ups gemaakt. Deze worden minimaal 2 weken bewaard.

Niet volledig. Wij zullen altijd specifieke opstart werkzaamheden moeten verrichtte zoals; inrichten van de structuur, gebruikers etc.

Nee, het hele platform is zonder technische kennis te gebruiken. De sitebeheerder zal na een training, de applicatie goed genoeg kennen om er zelf mee aan de slag te gaan en de applicatie zo in te steken dat alle dagelijkse gebruikers er makkelijk mee over weg kunnen.

In basis draait het hele platform op zowel desktop, laptop als mobile device. Voor de mobile device hebben we een app ontwikkeld die je kunt download in de app store en google play store. Deze app hebben we ontwikkeld zodat je gemakkelijk een melding kan maken via de app.

Alle functionaliteiten zijn op alle devices beschikbaar.

Ja, dit is mogelijk. De Twee-factorauthenticatie werkt via de Qarebase app.

Wij kunnen hiervoor een inschatting maken op basis van jullie kwaliteitssyssteem.

Bij Qarebase maken we gebruik van meerdere groepen (sitebeheerder, eigenaar, auteur, notificatie en abonnement). Elke gebruikersgroep kent zijn eigen rechten en inrichting, maar is ook makkelijk aan te passen naar inzicht van de sitebeheerder. Zo kun je per item instellen wat welke gebruikersgroep maar zien en aanapssen

Sitebeheerder
De gebruiker met alle rechten. De Sitebeheerder kan ook eigenaar en/of auteur van een document zijn. De Sitebeheerder noemen we ook wel eens de beheerder van het systeem van Qarebase.

Eigenaar
Dit woord wordt in het kwaliteitshandboek gebruikt. Het betekent dat het de proceseigenaar van het document is en verant-woordelijk voor het bijhouden van het proces zoals beschreven in het handboek.

Auteur
Deze persoon heeft dezelfde rechten in het handboek als de eigenaar. Er kan technisch een knip tussen eigenaar en auteur gemaakt worden door de auteur geen publicatierechten te geven. Dit moet alleen wel apart gemaakt worden voor de klant. (Dit heeft financiële gevolgen)

Notificatie (signalering)
Dit woord wordt gebruikt in SiteBeheer. Het betekent een signalering ontvangen van een melding of meerdere meldingen.

Abonnement
Een signalering bij het vernieuwen of wijzigen van een document van het handboek.

Ja, de klant kan zelf een zogenaamd auditor account aanmaken en bepalen van wanneer tot wanneer de auditor toegang heeft tot welk onderdeel van het platform. De auditor kan zodoende de nodige informatie vooraf bekijken en daar vragen over stellen zodat men zich efficiënt en goed kan voorbereiden op de audit.

Wij hebben verschillende tools ontwikkeld om de overstap naar Qarebase zo makkelijk mogelijk te maken, zoals het kunnen uploaden van doc, xls, ppt en pdf.

Nee, je kunt geheel zelfstandig met behulp van verschillende widgets een eigen dashboard samenstellen.

Je kunt documenten exporteren, zowel vanuit het handboek als documentmanagement. En je kunt meldingen exporteren via een excel bestand.

Ja, dat kan. Onder voorwaarden dat wij hierover afspraken kunnen maken met de andere partij.

TOP