Software voor kwaliteitsmanagement

Qarebase helpt jou kwaliteit te beheren

Qarebase is de meest veelzijdige en flexibele software voor elke vorm van risicomanagement en continu verbeteren. Verschillende modules op één plaats die alle functionaliteit bieden die je nodig hebt. Hierdoor kun je realtime de voortgang en status van jouw kwaliteit beheren.

Voor tijdbesparing en gemakkelijk werken

Binnen Qarebase hebben we alle facetten van kwaliteitsmanagement in overzichtelijke, samenhangende modules geplaatst. Jouw handboek wordt automatisch beheerd en is makkelijk bij te houden. Bespaar tijd door gemakkelijk meldingen te maken via de Qarebase app. Alle meldingen komen meteen in het verbetermanagement zodat je verbeteracties direct kunt opvolgen met jouw team.

Voor al je certificeringen

Alle modules kunnen gevuld worden volgens jouw branche certificeringen. Bewijsvoering is razendsnel zichtbaar in de gekoppelde modules van Qarebase. Met de slimme audit module heb je alle normen en inspecties binnen handbereik. Met één druk op de knop maak je digitale rapportages waarin je precies weet waaraan je voldoet en waaraan je nog moet werken.

Samenwerken met partners

Qarebase is gemaakt om alle stakeholders goed met elkaar te laten samenwerken. De medewerkers kunnen samen taken uitvoeren en documenten beheren. De auditoren en de inspecteurs hebben alle informatie direct toegankelijk om deze te kunnen beoordelen. En het management en toezichthouders kunnen er op vertrouwen dat ze ten alle tijden het benodigde inzicht hebben.

Veiligheid voorop

Bij Qarebase staat veiligheid, privacy en juiste gebruik van techniek voorop. Wij zijn ISO9001:2015 gecertificeerd, net als de software die NEN7510 proof is. Alle data wordt opgeslagen in gerenommeerde systemen. Voor toegang kan twee factor authenticatie centraal afgedwongen worden.

Alle papieren maakten de situatie onwerkbaar; we kunnen nu beheerd en veilig met documenten werken in Qarebase volgens eisen van certificering. En dankzij meldingen met gekoppeld verbetermanagement kunnen we eenvoudig rapportages ophalen.

Mevrouw Mary Korten - Stichting Kio

TOP