Afgestemd op jouw activiteiten

Geschikt voor alle sectoren

Qarebase is een zeer complete en gebruiksvriendelijke webapplictatie voor organisaties in allerlei sectoren. Hoe richt je het kwaliteitsmanagement beter in én voorkom je onnodig gedoe? Onze software is, dé oplossing voor elke organisatie die vooruit wil!

Dienstverlening.
Zorg, logistiek, financieel, IT, adviesbureaus, advocatuur, makelaardij

Productie.
Bouw, infra, chemie, installatie, voedsel, agri, farmacie, elektronica

Groothandel en retail.
E-commerce, franchise, import, export, supply chain, magazijnbeheer

Overig.
Onderwijs, nutsbedrijf, facilitair, (semi) overheid, verenigingen, stichtingen

Dienstverlening

Met jouw focus hoe de klant geholpen word, helpt Qarebase iedereen binnen jouw organisatie dit doet zoals hoe jullie allemaal willen. Elke medewerker wil hun klanten graag helpen en niet druk zijn met extra administratie met Qarebase wordt dit tot het minimum beperkt maar wordt er toch gewerkt met het hele team aan constanten verbetering van de dienstverlening.

Productie

Bij het maken van jouw product, draait het allemaal om hoe jouw mensen met hun gereedschappen en middelen zorgvuldig met de materialen omgaan. Waar eisen en ontwerpen constant hoogwaardig moeten worden. helpt Qarebase om ook het niveau van de processen mee te verhogen. Daarbij kun je meteen voldoen aan de eisen binnen jouw industrie zonder administratie.

Groothandel en retail

Om overzicht te houden over je klanten. leveranciers en volumes van artikelen is het van belang processen binnen jouw organisatie goed in kaart te hebben en te behouden. Traceerbaarheid van jouw product is alleen volledig als iedere schakel van de katen zich aan het proces houdt. Qarebase helpt het om eventuele afwijkingen in het proces bij te houden en periodiek trends bij te presenteren, zodat je scherp kan blijven op de processen.

Overig

Eigenlijk valt het grootste deel van de organisaties niet binnen een categorie te plaatsen. Hier houdt Qarebase rekening mee en ben je vrij om alle middelen binnen Qarebase te gebruiken en in te richten zodat elk deel van de organisatie er goed gebruik van kan maken. Alleen zo hou je organisatie breed de kwaliteitsbeheer met iedereen onder controle.

TOP