Adviesbureaus & resellers

Creëer de beste manier van samenwerken

Qarebase biedt de mogelijkheid om makkelijk en online samen te werken met je klanten. Zo zijn onze partners inhoudelijke specialisten met kennis over de normen en weten ze hoe deze het beste kunnen aansluiten bij de organisatie. Qarebase is daarbij een onmisbaar hulpmiddel.

Alles in één omgeving

Werk samen met je klanten vanuit een zelfde database en blijf altijd van elkaar op de hoogte. Doormiddel van rapportages en dashboards kun je leidinggevenden beter informeren. Zo worden je klanten sneller geholpen en is jouw adviseur effectiever met zijn uren.

Lift mee op onze gereedschappen

Qarebase wordt door een aantal organisaties advies bureau's aanbevolen en gezien als het beheersoftware voor al je kwaliteitssystemen waarmee zij hun klanten optimaal kunnen ondersteunen bij het behalen, beheersen van alle certificeringen, normeringen en richtlijnen.

Ondersteuning voor adviseurs

Qarebase is er voor gemaakt om zowel de organisatie als het adviesbureau te helpen. Wij helpen je graag Qarebase zo in te richten dat jij als adviesbureau er optimaal gebruik van kan maken. Zo kunnen we je helpen bij inrichting, een eerste klant of periodieke ondersteuning om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. We zijn er graag voor je, want jij maakt Qarebase beter!

Abaud is jouw partner. Voor een korte impuls, een strategisch vraagstuk of het behalen van een certificering. Met een frisse blik kijkt abaud naar jouw zorgonderneming en voorziet je van een pragmatische oplossing en een toepasbaar advies.

Abaud - Advies bureau

TOP